Sergiu Vonvea: Fă-o fericită, iar ea te va face nemuritor.

Acum. Un cuvânt atât de ciudat care exprimă o viață și o lume intreagă. Toată lumea iți spune  „Trăiește clipa!”, „Acum e tot ce contează”, dar începi să te gândești, e adevărat? Trecutul te face deprimat, viitorul îți dă anxietate, iar prezentul…prezentul e atât de întunecat și greu de suportat. Așa că ce iți rămâne de făcut? Să le părăsești pe toate și să te inchizi într-un locșor magic numit pasiune. Fie ea sub forma muzicii, literaturii sau a sexului, preferi să te îngropi în ea, în pasiune.

Dar când întâlnești o femeie pasională, de ce dai inapoi? De ce nu te îneci în pasiune alături de ea? De ce nu renunți la noțiunea de timp, de acum și ieri și mâine, de bine și de rău, de viață și de moarte și pentru scurt timp, devii nemuritor? . Hemingway credea că moartea are puțină importanță atunci când faci dragoste cu o femeie cu adevărat pasională. Puțini dintre noi iși iau inima în dinți și pășesc în acel loc fără de moarte. Majoritatea am prefera să infruntăm moartea, dar de ce? În loc să o faci să-i tremure pe buze numele tău, ție îți tremură în mână țigara pe jumătate fumată și paharul cu otrava ta preferată. În loc să o transformi în poezie, să o faci la fel de nemuritoare cum te-ar face ea pe tine, mai tragi un fum din țigară, mai bei un pahar, și te întorci la mediocritate.

Viața e prea scurtă pentru sex de rahat și relații mediocre, dar când găsești pe cineva care iți poate oferi o noapte de neuitat, și te tratează cum meriți, dai înapoi. Pentru că nu crezi că meriți. Pentru că deși te face fericit, tu nu crezi că o faci fericită. Așa că dai înapoi. Renunți la imortalitate, și te intorci la blestematul de acum. 

Renunță dracului la mediocritate. Stinge-ți țigara, bea-ți ce a mai rămas din pahar și du-te la Ea. Nu la ele, la Ea. Du-te la Ea și fă-o fericită. Iar Ea la rândul ei te va face nemuritor.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s