Sergiu Vonvea: Dezbrac-o din cuvinte

Ai cuvintele la tine? Dacă nu, găsește-le. Învață arta subtilității. A flirtului de calitate. „Contactul vizual e un lucru periculos. Dar atât, atât de frumos.” Savurează-i ochii. Ajunge să-i cunoști mai bine decât propria palmă. Îneacă-te în ei. Găsește galaxia dinăuntrul lor, și fii uimit, pentru că galaxia dinăuntrul femeii este cel mai frumos lucru pe care-l poți găsi pe Pământ.

Hrănește-i mintea cu cuvinte special alese. Hrănește-i sufletul cu gesturi de tandrețe. Hrănește-i trupul cu…ei bine, știi la ce mă refer, nu? Da. Săruturi. Știu că la asta te gândeai, nebunule.

Învață-i trupul. Memorează-l și află cum să-i apeși butoanele preferate. Orice cretin știe care sunt părțile sensibile ale femeii. Tu nu trebuie să te oprești aici. Tu trebuie să aflii părțile sensibile ale ei.

Dar ce-i mai important decât toate: sedu-o. Nu fii mediocru. Nu fii banal. Joacă-te cu mintea ei și provoac-o, altfel se va plictisi. Provoacă-i imaginația. Provoacă-i conștiința. Dezbrac-o din cuvinte, Iar ea te va lăsa fără cuvinte.

Reclame

9 gânduri despre „Sergiu Vonvea: Dezbrac-o din cuvinte

      1. Poate ca o sa ma grabesc, dar o sa presupun ca ai sub 18. Probabil 15-16. Intr-adevar, varsta nu conteaza atat de mult. Dar daca ai fi studiat putina psihologie, ai fi realizat cat de mult te dezvolti in urmatorii ani. Eu de exemplu nu mai sunt acelasi tip de acu 6 luni. Nu m-as recunoaste daca m-as intalni pe mine de acum 6 luni.

        Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s