Sergiu Vonvea: Nu ziua, ci anul îndrăgostiților.

 

Îți dorești iubire. Bineînțeles, toți ne dorim. Toți ne dorim lumânări și cadouri și momente tandre speciale alături de partenerul nostru de viață. Dar de ce te rezumi doar la o zi? Într-un an intreg, te rezumi la o singură zi să-i arăți cât de mult o iubești. Dacă ziua ei era pe 14 februarie, era perfect nu? Doar loveai doi iepuri dintr-o lovitură.

Surprinde-o. Nu fi tipic. Nu fi banal. Nu te rezuma la o zi la care se așteaptă. Bineînțeles că de ziua îndrăgostiților trebuie s-o faci să se simtă iubită, altfel vei deveni un porc, nesimțit și alte apelative neplăcute. Dar fă alte gesturi mici și mărunte, care o fac să zâmbească. Până la urmă, te-ai îndrăgostit de zâmbetul ei, nu? Asta dacă are toți dinții în gură, dacă nu, sper de dragul tău că are o pereche de ochi frumoși.

Dar lăsând glumele. Amintește-i că ești acolo. Iar dacă ai impresia că dragostea voastră e pe moarte, resusciteaz-o! Nu doar gură la gură. Inimă la inimă. Arată-i că dragostea ta nu se rezumă la o zi pe an. Surprinde-o în februarie. Surprinde-o in martie. Surprinde-o cu 3 zile înaintea zilei ei de naștere. Și renunță la cadourile banale comercializate intens. Se așteaptă la asta. În schimb, oferă-i inima ta cadou. Și crede-mă, vei fi surprins de ceea ce vei primi înapoi.

Complimenteaz-o. Complimenteaz-o când nu se așteaptă. Oferă-i flori în cea mai banală zi din an. Sărut-o în mijlocul propozițiilor ei, chiar dacă riști o palmă. Pentru că merită. Merită să fie surprinsă. Merită mai mult decât ziua banală de 14 februarie. Merită un an întreg. Și poate, doar poate, o viață întreagă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s