Sergiu Vonvea: Îndrăgostește-te de o nebună

O femeie cu adevărat interesantă e o bijuterie rar întâlnită. O femeie cu adevărat interesantă e ca un lac liniștit în mijlocul unei păduri de beton. Dar ce se întamplă când acest lac liniștit devine un tsunami de sentimente, și simți că nu vei supraviețui impactului? Dai înpoi. Cedezi. Renunți. Și te întorci la mediocritate. Te întorci la tipele banale și ușoare de cucerit, pentru că ele nu sunt o provocare.

Nu mai renunța! Nu mai da înapoi! Îndrăgostește-te de acea nebună care nu cedează sub vorbele tale dulci și nu-ți dă numărul de telefon după 15 minute de conversație.  Acea nebună care te va face să-ți pierzi nopțile gândim Cum? mai apoi De ce? Iar apoi din nou Cum dracu? Dar am să te ajut eu puțin și am să-ți răspund la De cePentru că nebuna asta e de păstrat. Pentru că ea, doar Ea, îți va face cunoștiință cu dragostea. Până la urmă, ce e dragostea dacă nu o nebunie temporară?

Alege-o pe Ea. Pe cea care te plesnește când incerci să o săruți, care te tachinează și râde trăgându-te mai aproape ca să-ți ofere încă o șansă. Pe cea care te sună beată și te ignoră când se trezește.O să te simți depășit. O să te simți inferior. Te va retrograda de la rangul de mascul alpha la cel de beta. Dar ea e singura care te va motiva să devii un bărbat adevărat.

Fii bărbat și îndrăgostește-te de o femeie. Lasă puștoaicele pentru băieți. Tu permite-ți să te îneci în acel tsunami de nebunie. Pentru că toate femeile care merită suferă de o nebunie frumoasă, tratată de un singur lucru. Dragoste.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s