Sergiu Vonvea: Bărbatul Adevărat – Unde e?

Ideea de bărbat adevărat a avut definiții diferite pe parcursul istoriei. Dar în ziua de azi, mulți îi considera un mit. La fel ca gentlemenii. Multe femei cred că e o artă pierdută, moartă, la fel ca latina sau yahoo messenger. Permite-mi să spun că nu e moartă, doar că e practicată de un grup elitist de oameni. Iar legat de ideea de bărbat adevărat, permite-mi să pălăvrăgesc puțin și să-ți explic cum stă treaba.

Nu ai să găsești niciodată un bărbat adevărat alergând după puștoaice. Asta e clar, și asta trebuie să-ți rămână în minte. Dacă vrei să găsești un bărbat adevărat, primul lucru pe care trebuie să-l faci e să devii o femeie adevărată.

Un alt lucru pe care trebuie să-l înțelegi. Am citit undeva că un bărbat adevărat vrea ceva serios, nu vrea aventuri. Greșit. Un bărbat adevărat știe ce vrea. Punct. Fie că vrea o pereche diferită de craci seară de seară, fie ca vrea un suflet care să-l încălzească pe al său pentru tot restul vieții. Ideea principală e că un bărbat adevărat e hotărât. Încrezător. Și știe ce vrea.

Poți să-l găsești oriunde, dar nu-ți deschizi ochii. Aici mă refer la voi, cele care vă plângeți că ei sunt o raritate. Pai bineînțeles că sunt o raritate dacă tot ce vezi e puștani care-și măsoara masculinitatea în numărul de beri băute sau kilograme ridicate la sală. Un bărbat adevărat nu se laudă. E lăudat. Dacă mergi să-l cauți în club, nu am să-ți spun că nu ai să-l găsești. Ai să-l găsești și ai să-l vezi și ai să treci pe lângă el. Pentru că el nu o să încerce să fie în centrul atenției. O să fie cu un grup restrâns de prieteni, sau cu o fată într-un loc mai retras. Și nu, nu o să-i facă nimic acolo, stai liniștită.

Știu ce vor, și știu cum să-l obțină.

Bărbatul adevărat ai să-l găsești oriunde, atâta timp cât îți deschizi ochii și cauți ceea ce trebuie.

Poate că nu toți sunt așa. Poate că nu toți se ghidează după codul gentlemenilor. Dar până la urmă, scriu doar ce știu. Scriu adevărul și doar adevărul pe care-l cunosc, iar adevărul e că încerc să respect ceea ce consider că merită respectat și e sacru. Și ce e mai sacru pe pământ decât femeia?

 

Reclame

3 gânduri despre „Sergiu Vonvea: Bărbatul Adevărat – Unde e?

 1. ,,ca latina sau yahoo messenger”, hai ca mi-a placut :)))
  Chestia e ca barbatul adevarat, notiunea asta, e foarte vaga. In capul fiecarei pustoaice e alt lovemap care sa le descrie tipul perfect. Asa cum unii baieti cauta o nebuna sa stea in spate pe motocicleta, iar altii o fata-n boxeri si tricou alb langa care sa bea ceai. Dar da, ideea asta e, poti sa treci pe langa ,,sufletul pereche” pe strada fara sa-ti dai seama. Trebuie sa fii cu ochii in patru. Desi poate ca vei obosi, fiindca se va intampla doar la ,,momentul potrivit”.
  Cineva zicea ca nu cautam persoane perfecte, doar pe perfecte pentru noi. So true.
  Multa inspiratie in continuare!

  Apreciază

  1. Mulțumesc frumos. Ideea e că prea multe fete au impresia greșită despre bărbatul adevărat. Iar atunci când află ca tipul cu care umbla nu e nimic altceva decât un dobitoc, învinovățește intregul sex masculin. Deși problemă era ca nu stia ea unde să caute.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s