Sergiu Vonvea: Cucerește-i mintea, iar ea-ți va dărui trupul

Știi, nu câștigi o femeie având șireturile asortate cu șosetele sau cureaua. Nu câștigi o femeie privindu-te în oglindă mai mult decât se privește ea. Bineînțeles că nu strică să fii aranjat și îngrijit, dar asta se numește bun simț, nu „metodă de cucerire”. Probabil că știi deja ceea ce urmează să-ți spun, dar ca să pot dormi liniștit la noapte, îți spun oricum: Bărbatul cucerește vorbind, iar femeia zâmbind. Dar aici nu mă refer la acea cucerire în care începi să o visezi iar ei îi e teamă să poarte pantaloni de culoare deschisă când e prin preajma ta. Aici mă refer la atracția inițială. La (oricât de mult urăsc termenul ăsta) agățat.

Studii au demonstrat faptul că femeile țin cont de fizic mult mai puțin decât bărbații. Și pentru asta admir femeia. Evident, există și oi negre în orice turmă, dar cine suntem noi să le judecăm? Tu trebuie să înțelegi că aproape orice bărbat are șanse când vine vorba de aproape orice femeie. Totuși, are șanse dacă spune ceea ce trebuie, la momentul potrivit, în ordinea în care trebuie, cu intonația potrivită. Dar și cuvintele tale au o limită. Până la urmă, întreaga comunicare e 7% verbală și 93% non-verbală. Cea non-verbală e formată din limbajul corporal (55%) și intonația vocală (38%).

Femeia trebuie doar să-ți zâmbească frumos și să te privească ca și cum ai fi singurul bărbat de pe pământ și ești al ei. Tu, în schimb, ai mult mai mult de muncă. Și nu, nu sunt misogin. Sunt cinic, dar misogin în nici un caz.

O cucerești ascunzându-ți gândurile și sentimentele sub manșeta cămășii, suficient de vizibile încât să o intrige, suficient de ascunse încât să vrea mai mult. O cucerești folosindu-ți materia cenușie. O cucerești prin inteligență și farmec. Iar farmecul devine rar în ziua de azi.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s