Sergiu Vonvea: România în pericol – O nouă specie de români a fost descoperită

Două lucruri sunt infinite. Prostia omenească și universul, dar nu sunt așa de sigur în privința universului – Albert Einstein

Oamenii de știință români au descoperit o nouă sub-specie a oamenilor pe teritoriul României. O sub-specie care și-a dezvoltat pe parcursul secolelor o imunitate incredibilă împotriva inteligenței. „E incredibil”, a susținut unul dintre cercetători. „Oricât de mult am încercat să-i contra-atacăm cu cunoaștere, s-au apărat cu succes.”

Vedeți voi, prostia e contagioasă. Prostia e apogeul evoluției umane. De sute de mii de ani am evoluat doar ca să ajungem în acest punct. Nu am dezvoltat o imunitate împotriva cancerului, HIV-ului și alte boli, ci împotriva inteligenței.

Deși acești cercetători nu au înțeles pe deplin mecanismele care opresc creșterea nivelului de IQ și-l țin constant la un nivel sub-mediocru, ei teoretizează că această sub-specie de români au dezvoltat o abilitate de a intercepta și a șterge orice informație care e pe ruta dintre sistemul auditiv și creier. ” Funcțiile esențiale au fost distruse complet, astfel născându-se unele genuri muzicale, combinații între unele limbi străine și limba română (fratello, boss, mane, frațică, etc), precum și stiluri vestimentare extravagante. Una din funcțiile acestor stiluri vestimentare este protecția gâtului și zona de jos a urechii cu ajutorul gulerului cămășii.”

Cercetătorii au exprimat de asemenea o îngrijorare. „Ne e teamă că o să se extindă. Au început deja să-și facă apariția prin alte țări prezentându-se ca români autentici și ne pot distruge imaginea României.”

„Experimentele noastre sunt doar la început, însă sperăm. Studiile ne arată că e posibil ca ei să-și piardă din această imunitate și să fie mult mai predispuși să aplice logica și inteligența în viața de zi cu zi dacă ar fi introduși într-un mediu lipsit de apă, mâncare și oxigen”, a spus cercetătorul român.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s