Sergiu Vonvea: Ce fel de femeie pune un bărbat pe jar

Există un număr mic de femei care ar putea pune pe jar orice bărbat. Care l-ar putea aprinde. Care l-ar dezorienta total și l-ar face să-și piardă nopțile gândindu-se la ea. Toate astea din prima conversație. Din primul flirt. Dar ce o face pe această femeie specială?

Personalitatea. Da, personalitatea. Sunt sute de mii de femei frumoase în lume, blonde sau brunete sau roșcate. Dar ce le deosebește pe ele? Personalitatea. Într-adevăr, o pereche de picioare lungi și un suflet generos sunt bine primite, dar personalitatea îl va pune pe jar. Pentru că multe fete frumoase au un mare defect. Sunt doar frumoase. Duc lipsă de materie cenușie, iar farmecele lor se rezumă la un selfie cu decolteul generos la vedere și un pupic ocazional pe messenger. Multe fete care știu că pot avea ceea ce vor doar cu corpul lor se hotărăsc să nu-și mai obosească creierașul, pentru că asta vor bărbații: țâțe, cur și craci lungi. Greșit! Asta vor băiețașii pre-pubertani și cazurile triste de studenți sau adulți cu mintea unor băiețași pre-pubertani. Asta vor băieții, nu bărbații. Adevărul e că o femeie care are un simț al umorului bine dezvoltat și materie cenușie iese în evidență mult mai mult. Bărbații își doresc cu disperare o conversație bună. Noi avem nevoie ca ele să fie plăcute și de urechi, nu doar de ochi.

Indisponibilă. Faptul că o femeie nu e disponibilă îl frustrează pe bărbat în ultimul hal. Așa că o femeie care știe arta flirtului, care o practică cu o plăcere și o satisfacție va știi când să-i dea bărbatului dușuri calde și când să-i dea dușuri reci. Noi vrem o provocare. Vrem să știm că am făcut ceva să merităm minunea ce stă în fața noastră. Să avem o satisfacție mult mai mare când ne trântește în pat, știind că pe parcursul serii am fost al naibii de aproape să o pierdem. Să nu mai zic că dacă o fată are iubit, e același efect, amplificat.

Subtilitatea. O, da. Știu că perversitatea și lucrurile spuse pe nume au rostul lor, dar imaginația e o armă mult mai letală ca 2-3 fraze perverse spuse cât se poate de direct. În asta constă arta flirtului. Nu-i nimic mai sexy ca o conversație inteligentă, condimentată puțin cu perversitate. Poți să-i spui orice, dacă-i zâmbești cum trebuie va știi la ce trebuie să se gândescă. Nu fi directă, nu fi banală. Joacă-te cu mintea lui și aprinde-i imaginația. Privește-l ocazional, zâmbește-i și flirtează cu el într-un mod atât de subtil încât îl vei pune pe gânduri, întrebându-se dacă chiar flirtezi sau nu. Dacă știe deja cât de mult îl placi, îți pierzi din farmec. Lasă-l pe el să încerce, iar tu cufundă-te în mister.

Ideea esențială e: Folosește-ți mintea. Nu fi directă, nu fi banală. Joacă-te cu imaginația lui, iar imaginația lui se va juca cu tine.

Reclame

2 gânduri despre „Sergiu Vonvea: Ce fel de femeie pune un bărbat pe jar

  1. Îmi place arta ta, modul în care compui. Mi-ar face plăcere să pot purta o discuție cu tine, ai un spirit interesant. Dacă te interesează să interacționezi cu o străină, postează undeva link-ul contului tău de pe connected2me și te voi contacta eu. Your blog is great, good job :).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s